Căutare avansată Căutare avansată
Culori
   
Orientare
Mărime
Etichete BETA info
Etichete

Țesături - Licitații online Licitare online

OneBid este un site de licitații care a fost creat în 2014, având în vedere colecționarii de diverse articole. Puteți găsi aici, printre altele, țesături valoroase, de exemplu din secolul XX, dar există și piese mai vechi. De asemenea, nu lipsesc propunerile de la tineri artiști - acestea sunt, de asemenea, articole unice, valoroase și, de asemenea, grozave ca decorațiuni interioare. Articolele noi și vechi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, de exemplu mătase, lână, in. Consultați licitațiile de țesături disponibile pe OneBid și extindeți-vă colecția de articole valoroase.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh

Țesături vechi ca decor interior

Pentru mulți oameni, țesăturile vechi nu sunt doar o investiție, ci și o modalitate de a da interiorului un caracter unic. Aspectul lor unic va face aranjamentul unic. Articolele vechi din lână cu franjuri din anii 1960, 1970 și 1980 vor fi perfecte pentru un interior retro. Ele vor fi, de asemenea, o completare interesantă a stilului modern de la mijlocul secolului, care devine din ce în ce mai popular. La licitațiile de țesături vei găsi și piese care pot fi încorporate într-un interior în stil retro. Articolele din lână și in vor crea o combinație perfectă cu un spațiu plin cu mobilier din lemn de culoare închisă. Deși țesăturile vechi domină licitațiile, există și oferte contemporane de la tineri artiști. Articolele unice de la astfel de artiști vor funcționa bine într-un interior modern.

Nu numai țesături! Consultați alte licitații pe OneBid

La OneBid, fiecare colecționar va găsi articole valoroase pentru ei înșiși. Pe lângă țesăturile vechi, vei găsi, printre altele, și alte elemente decorative pentru casa ta. Acestea includ sfeșnice de epocă și lămpi originale. De asemenea, nu lipsesc ceasurile valoroase - atât cele de mână, cât și cele în picioare. Aceste modele sunt perfecte pentru colecționari, dar și pentru persoanele care sunt interesate de modă sau design interior. Nu am uitat de colecționarii începători, motiv pentru care oferta noastră include multe licitații de afișe. Acestea sunt unele dintre cele mai ieftine, dar unice obiecte de colecție. Sunt grozave pentru persoanele care nu au un buget mare. Pretul posterelor poate creste intr-o zi, asa ca este o modalitate de a-ti decora casa si o investitie fara riscuri datorita costului scazut al posterelor. Au existat și opere de artă unice, foarte scumpe, a căror valoare va continua să crească - acestea includ picturi vechi și moderne.

keyboard_arrow_up