Căutare avansată Căutare avansată
Culori
Etichete BETA info
Etichete

Ceramică și sticlă - Licitații online Licitare online

Ceramica și sticla incluse în licitația noastră sunt o oportunitate de a achiziționa vaze unice, farfurii de serviciu rare, vaze, figurine de porțelan, sicrie, lămpi sau alte lucrări realizate în fabrici interne și străine. Dețineți articole unice realizate cu măiestrie și precizie incredibile. Invităm toți colecționarii care caută produse ceramice originale și investitorii să verifice oferta noastră de licitații pentru ceramică și sticlă.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Ceramica si sticla - licitații online OneBid

Ceramica și porțelanul artistic sunt în primul rând diverse tipuri de faianță, gresie, porțelan și produse de ceramică. Amintește de produsele din ceramică și porțelan, acestea sunt cel mai adesea figurine decorative care vă permit să decorați orice spațiu, farfurii decorate, cutii și multe altele. Astăzi, aceste tipuri de obiecte au o valoare mare de colecție, ceea ce le face dezirabile nu doar de persoanele care au astfel de colecții sau doresc să le înceapă, ci și de investitori care le văd ca pe o bună oportunitate pentru o investiție de capital profitabilă. Cu toate acestea, articolele extrem de unice cu valoare estetică ridicată sunt cel mai adesea căutate. În cazul sticlăriei, acestea sunt cel mai adesea obiecte de colecție, de exemplu pahare, cupe bogat decorate sau chiar obiecte de artă aplicată, care, totuși, nu își pierd valoarea artistică. Sticla este un material atemporal care este si o marturie a istoriei trecatoare Aceste obiecte au capatat si ele valoare de-a lungul secolelor iar astazi pot fi o investitie buna. Cu OneBid poți profita de licitațiile noastre de ceramică, porțelan și sticlărie de oriunde în lume. Verifica acum! licitațiile verificate de ceramică și sticlă vă așteaptă pe site-ul de licitații online OneBid.

Ceramica si sticla - oferta larga, selectie bogata

Oferta noastră de ceramică și sticlă este foarte bogată și diversificată. La licitațiile noastre puteți achiziționa, printre altele: figurine decorative, elemente de veselă, de exemplu, ulcior de lapte și zahăr sau seturi complete, sau alte mărunțișuri de zi cu zi. În plus, pentru fiecare licitație de produse din sticlă sau ceramică a fost pregătit un card separat, care include o descriere și fotografii ale detaliilor, astfel încât ca le puteti evalua.starea portelanului si a ceramicii. licitațiile de sticlă și ceramică propuse vă vor permite să obțineți elemente decorative unice sau să protejați capitalul. Dacă aveți întrebări sau îndoieli, echipa noastră vă va oferi asistență profesională. Va rog sa ne contactati!

OneBid - licitațiile dvs. online

OneBid este o platformă modernă de licitații care vă permite să participați la licitații live prin internet. Site-ul funcționează din 2014 și a permis cu succes achiziționarea de articole originale și unice de oriunde în lume. Oferta noastră include nu numai licitații de ceramică și sticlă, ci și picturi (inclusiv cele contemporane și vechi), colecții de monede, bancnote și decorațiuni, artă aplicată și licitații de obiecte militare, bijuterii și monumente tehnice. Ceasurile și ceasurile, sculpturile, cărțile și imprimeurile antice sunt, de asemenea, de interes. Calitatea serviciilor și funcționalitatea oferite de OneBid este comparabilă cu alte platforme străine de acest tip, ceea ce conferă companiei un loc permanent printre liderii mondiali.

keyboard_arrow_up