Căutare avansată Căutare avansată
Notele monedelor, medaliilor și bancnotelor
Starea de conservare
Grading
Etichete

Colecții - Licitații online Licitare online

Dacă doriți să vă îmbogățiți colecția cu monede unice sau rare sau să creați o nouă colecție de la zero, licitațiile de pe site-ul nostru sunt locul perfect pentru dvs. Colecțiile de monede din diverse epoci istorice nu sunt doar un hobby - pot fi și o investiție excelentă deoarece valoarea lor crește în timp. Extinderea constantă a colecției și căutarea elementelor lipsă este, de asemenea, o mare distracție pentru pasionații de colecție, iar pentru unii - o pasiune de-o viață pe care o înțelegem perfect. Colecțiile private au adesea valoare sentimentală, pot fi transmise din generație în generație, sau constituie un cadou neconvențional pentru zile de naștere sau tot felul de aniversări. Avem și o ofertă specială pentru persoanele care au colecții de bani de hârtie și titluri de valoare. La licitațiile noastre veți găsi și seturi de colecție de bancnote, cum ar fi dolari SUA și multe alte monede de hârtie. Bancnotele din diverse epoci ale țărilor în stare excepțional de bună sunt artefacte valoroase pentru pasionații de colecție. De asemenea, puteți licita pentru emisiuni de bancnote comemorative într-un set sau bancnote cu valoare istorică și emoțională semnificativă

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Colecții de toate tipurile de obiecte de valoare

Colectarea este o pasiune care poate avea multe forme. Pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră, vă oferim licitații nu numai de monede de colecție și bancnote. Știu că colecțiile de decorațiuni comemorative, medalii, mărci poștale sau chiar bilete de transport sau transport în comun sunt la fel de valoroase. De aceea va oferim seturi de colectie de decoratiuni militare romanesti, maghiare, slovace, rusesti si americane. Puteți licita atât articole individuale, cât și colecții întregi de colecționari privați, inclusiv pungi de monetărie pline cu monede de colecție de diferite tipuri și tipuri. Puteți licita pentru colecții complete sau pentru cele din care lipsesc mai multe articole - datorită acestora vă puteți extinde și completa în mod constant chenele, legăturile, albumele sau vitrinele și porniți într-o aventură fascinantă în căutarea articolelor lipsă.

Colecții de monede și bancnote din fiecare epocă.

Colecțiile de monede din vremuri istorice vor fi un răsfăț pentru toți iubitorii de istorie și artefacte arheologice de mare valoare. Păstrate în diverse state, au o valoare istorică incontestabilă și inestimabilă, în afară de o mare valoare materială. Vă oferim, printre altele: colecţii de monede din Evul Mediu şi epoci ulterioare: baroc şi renascentist. Poți licita la colecții de la colecționari din întreaga lume, așa că ai acces larg la piese unice și poți întâlni monede cu adevărat unice, chiar și cele din vremea lui Mieszko I sau a altor domnitori europeni de la începutul istoriei. Veți găsi, de asemenea, colecții de monede și bancnote contemporane, care s-ar putea dovedi a fi o investiție excelentă în viitor - poate că se va dovedi că în ceva timp primele exemplare, de exemplu ale monedei europene, vor fi de mare valoare. Fără îndoială, au deja o mare valoare emoțională și vor fi un suvenir excelent pentru generațiile viitoare, așa că pot fi o investiție bună în viitorul copiilor sau nepoților tăi.

onebid. ro - licitațiile tale cu colecții

Orice ai colecta, pe onebid. ai șansa de a obține piese unice din colecții private din întreaga lume. Cooperăm cu site-uri de licitații din diverse țări, astfel încât să aveți acces la licitații online din întreaga lume în timp real. Puteți licita cu noi pentru colecții unice, complete sau articole unice care nu se găsesc pe piața de licitații. La casa de licitații OneBid ne concentrăm pe diverse tipuri de acțiuni care răspund așteptărilor celor mai pretențioși investitori și colecționari.

Colecții interesante vă așteaptă pe acest site. Aceste licitații vă vor permite să dețineți monede și bancnote din vremuri istorice sau recente. Au o valoare incontestabilă. Poți să investești în ele dacă trebuie să-ți investești capitalul sau pur și simplu îți place să te înconjurești cu obiecte din trecut. De asemenea, puteți decide să le vindeți sau să le oferiți membrilor familiei.

keyboard_arrow_up