Căutare avansată Căutare avansată
Notele monedelor, medaliilor și bancnotelor
Starea de conservare
Grading
Etichete

Medalii - Licitații online Licitare online

Medaliile, care sunt foarte populare la licitațiile online, sunt o șansă pentru toți pasionații și colecționarii de a obține diferite tipuri de premii. La licitațiile noastre veți găsi medalii istorice și ocazionale care comemora diverse tipuri de evenimente istorice și momente importante din vremuri economice și sociale revoluționare. Medaliile comemorative vin adesea în piese unice, rare, care vor fi un adevărat Sfânt Graal pentru toți colecționarii și pasionații de istorie. Ei spun istoria societății și a națiunilor, sunt martori ai poveștilor umane. Site-ul nostru de licitații oferă medalii austriece, românești, sovietice și chiar iraniene de o valoare istorică inestimabilă, emise cu diverse ocazii sau aniversări ale sărbătorilor naționale. Licitația pentru medalii este o oportunitate unică de a extinde colecția fiecărui pasionat și pasionat de istorie.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Medalii comemorative

Medalii pot comemora momente istorice și, de asemenea, pot fi de mare valoare pentru iubitorii de obiecte de devoțiune, deoarece multe dintre ele au fost eliberate cu ocazia unor serbări religioase importante. Licitația pentru medalii poate include așadar obiecte care comemora evenimente recente și îndepărtate din istoria țării, dar și cele de natură sportivă. Valoarea sentimentală este de mare importanță aici, indiferent de tipul de eveniment pe care îl comemorează medalia - o licitație de colecție este întotdeauna un eveniment fără precedent în cadrul căruia are loc o competiție cu adevărat incitantă.

licitațiile online au devenit una dintre cele mai populare modalități de a cumpăra și vinde diverse articole, inclusiv monede vechi. Folosind internetul, colecționarii pot naviga cu ușurință și licita pentru monede din diferite părți ale lumii, iar casele de licitații pot ajunge la un grup mai larg de clienți din întreaga lume.

Medalii online

Cu licitațiile online, colecționarii pot vedea și licita pentru monede din confortul casei sau la birou. Pentru a participa la o licitație, de obicei trebuie să se înregistreze pe site-ul de licitație și să creeze un cont. Odată înregistrați, aceștia pot căuta monedele disponibile și, de asemenea, le pot adăuga la lista lor de urmărire pentru a urmări progresul lor.

Colectionarii au si posibilitatea de a plasa oferte in timp real in timpul licitatiei. Pentru a face acest lucru, trebuie să introducă suma maximă pe care sunt dispuși să o plătească pentru monedă. Dacă oferta lor este supralicitată, ei vor fi anunțați și li se va oferi posibilitatea de a depune o ofertă mai mare.

Casa de licitații poate desfășura și o licitație online în timp real, ceea ce înseamnă că cumpărătorii pot licita pentru monede în timpul licitației propriu-zise. În acest caz, oferta este acceptată numai dacă este mai mare decât alte oferte și dacă îndeplinește anumite criterii, de exemplu valoarea minimă a ofertei.

keyboard_arrow_up