Căutare avansată Căutare avansată
Etichete

Militare - Licitații online Licitare online

licitațiile militare sunt un eveniment unic în care participanții pot achiziționa decorațiuni unice, medalii, broșe și catarame din colecții din întreaga lume. Dedicăm articole militare unice experților în articole militare. În colecția noastră veți găsi licitații militare care merită adăugate la colecția dumneavoastră. Alăturați-vă nouă astăzi și începeți să licitați. Vă invităm să consultați licitațiile noastre militare.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh

licitațiile militare - ce sunt articolele militare?

O licitație militară poate acoperi o gamă largă de articole, deoarece articolele militare includ tot felul de obiecte istorice și de colecție legate de armată și, într-o mică măsură, de asemenea zone care nu au legătură cu armată. În cazul celei de-a doua grupe, putem aminti, de exemplu, armele de vânătoare. Prima grupă include arme, echipamente, accesorii și muniții. Articolele militare includ, de asemenea, uniforme complete, precum și copiile și replicile acestora, care se bazează pe surse istorice dovedite. licitațiile de arme militare sunt licitații în care puteți achiziționa arme de foc ofensive și de protecție. Poate fi cel mai mic pistol scurt sau lung, precum și puști, lansatoare de grenade sau arme de artilerie impresionante. Armele de corp la corp, cum ar fi săbiile, săbiile, sabiile, săbiile și spadele, sunt, de asemenea, foarte populare. Articolele militare includ și bombe. Echipamentele legate de funcționarea armatei apar mai rar la licitațiile militare, dar asta nu înseamnă că nu poți participa la licitația de scăpați sau echipamente de luptă. Elementele de uniforme și echipamentul militar sunt, de asemenea, foarte populare la licitațiile militare. Acestea includ, de exemplu, petice și piese tipice pentru o anumită formațiune, adică pălării, scânduri de umăr etc. Articolele militare sunt în prezent obiectul de interes al colecționarilor privați care le tratează nu numai ca făcând parte din colecțiile lor, ci și ca pe un bun. investitie. OneBid oferă licitații militare online.

Licitație militară - o selecție largă de articole unice

Site-ul de licitații OneBid oferă o varietate de licitații militare. Aceasta include: arme albe care se disting prin manopera lor rafinata, care se traduce in valorile lor estetice si valoarea. Sunt selectate articole militare specifice, printre altele: datorită tehnologiei de producție sau decorațiunii. Oferta noastra este foarte bogata si diversificata din punct de vedere al valorii de colector, istoric si investitional. Oferim licitații de articole militare din diverse secole și din întreaga lume. Pe platforma online OneBid, există, de exemplu, o licitație de articole militare, un buton de uniformă sau un etrier și o pereche de pinteni pentru un cavaler. Fiecare expoziție are un card separat unde, pe lângă descriere, puteți găsi și fotografii care prezintă întregul articol și detaliile acestuia. Toate acestea astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză și să licitați exact pentru expoziția pe care o căutați. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție. Va rog sa ne contactati.

keyboard_arrow_up