Căutare avansată Căutare avansată
Culori
Etichete BETA info
Etichete

Pictura modernă - Licitații online Licitare online

Pictura contemporană este o îndepărtare completă de arta de dinainte de al Doilea Război Mondial, deoarece este opusul ei direct. Pictura contemporană face o analiză amănunțită a lumii înconjurătoare și nu distorsionează realitatea, de asemenea încearcă să transmită informațiile actuale în cel mai direct mod posibil. Când a apărut pictura contemporană? Picturile au apărut pe piața internă la începutul anului 1900, dar această tendință a căpătat putere abia în 1930.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Pictura contemporană și trăsăturile ei

Ce diferențiază pictura modernă? Caracteristica de bază a picturilor contemporane este semnificația lor. Lucrările dinainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial au fost create cu accent pe public, în timp ce lucrările contemporane sunt viziunea personală a fiecărui artist și sunt o formă de curățare internă pentru el. Liniile îndrăznețe, căsătoriile neobișnuite de diferite culori și utilizarea de materii prime și obiecte neobișnuite la crearea lucrărilor au făcut ca tablourile artei contemporane să fie de pionierat, neobișnuite și îndrăznețe. Pictura contemporană se referă, indirect sau direct, la evenimente mondiale actuale și ridică cele mai dificile subiecte legate de situația actuală, iar artiștii folosesc în acest scop o varietate de tehnici moderne.

Pictura contemporană - tablouri și peisaje

Dintre numeroasele tendințe ale picturii contemporane, merită menționată specialitatea, care, în ciuda perioadei foarte scurte de glorie, a avut o mare influență asupra operelor artiștilor ulterioare. Laitmotivul său principal era efectul tridimensional al pânzei, care trebuia să dea impresia de a privi direct într-o altă lume, închisă în spatele unei mici tăieturi în pânză. În expresionismul abstract, reprezentat, printre altele, de: Jackson Pollock, axat pe forme și forme bine gândite, dar aparent complet abstracte, dând impresia de inconsecvență. De fapt, însă, metoda de realizare a acestora nu a fost întâmplătoare. Neo-dadaismul a fost o tendință la fel de interesantă, care stă în opoziție cu expresionismul abstract. Artiștii care creau pictură modernă și aparținând acestui trend au folosit cu nerăbdare absurdul și grotesc, folosind obiecte de zi cu zi în lucrările lor.

Cu siguranță, majoritatea destinatarilor de artă consideră că arta pop este cea mai importantă tendință în pictura modernă. Ziarele, etichetele, autocolantele și sticlele sau cutiile au stat la baza operelor de artă în această tendință, iar formele și formele simple au schimbat complet tonul artei moderne. Când vorbim despre pictura contemporană, nu putem ignora minimalismul, care presupunea transmiterea conținutului folosind cât mai puține mijloace posibile. Opusul acestei tendințe este hiperrealismul, cunoscut și sub denumirea de fotorealism, care presupunea reproducerea precisă a celor mai mici detalii. Important este că pictorul nu și-a introdus personalitatea de contrabandă în picturile sale - lucrările trebuiau să fie cât mai aproape de fragmentul de realitate selectat sau de personajul portretizat.

Licitație de pictură contemporană

Pe site-ul nostru de licitații OneBid puteți achiziționa tablouri contemporane ale celor mai importanți artiști, oferite de cele mai mari case de licitații, galerii și cele din colecții private. Toate tablourile contemporane care participă la licitațiile de pe site-ul nostru sunt originale și au certificate care confirmă autenticitatea lor. Peisajele și picturile pictorilor contemporani sunt deosebit de populare printre pasionații de artă, ceea ce le dovedește valoarea.

keyboard_arrow_up