Căutare avansată Căutare avansată
Etichete

Plăci - Licitații online Licitare online

OneBid este un loc creat pentru colecționarii de articole valoroase. Aici veți găsi plăcuțe, adică plăci decorative destinate decorarii diverselor articole. Chiar dacă este un element creat pentru a decora alte lucruri, este și un decor în sine. Aceste tipuri de articole sunt realizate, printre altele, din metal și ceramică. Placile pot fi decorate cu ornamente in relief sau pictura. Dacă sunteți un colecționar al acestui tip de lucrări, consultați licitațiile noastre cu plăci. Veți găsi printre ele adevărate pietre prețioase care vă vor îmbogăți colecția. Cu noi vă puteți începe aventura și cu strângerea plăcuțelor.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Placi – de ce merită să licitați pentru ele?

Colectarea obiectelor este, pe de o parte, o pasiune interesantă, iar pe de altă parte, o modalitate de a investi capitalul într-un mod sigur. Când moneda își pierde valoare, merită să te interesezi de operele de artă. Este posibil să le vinzi la un preț mai mare în viitor. Obiectele de care merită să te interesezi sunt plăcuțele. Aceste plăci decorative sunt extrem de valoroase - au prețuri incredibile, așa cum se poate vedea în licitațiile noastre arhivate. Adesea prețul final este mult mai mare decât prețul de pornire, ceea ce arată interesul ridicat pentru articole. Colectarea plăcuțelor valoroase este, desigur, nu doar o modalitate de a câștiga bani, ci și o pasiune care vă permite să vă bucurați de obiecte unice.

Ce plăcuțe pot fi găsite la licitații?

Plăcile sunt obiecte foarte diverse. Ele vin în multe forme - cel mai adesea sunt dreptunghiulare, dar există și rotunde. Ele provin din diverse perioade, de exemplu începutul anilor 1900. De asemenea, puteți găsi piese și mai vechi la licitațiile cu plăci. Placile decorative pot înfățișa, printre altele, personaje sau animale. Deseori au cuvinte scrise pe ei.

Cum să licitați pe plăcuțe pe OneBid?

Licitarea pe plăcuțe la licitațiile OneBid nu este complicată. Începeți prin a vă înregistra pe site-ul nostru web - acest lucru vă va oferi acces la toate funcționalitățile. Este timpul să cauți licitații de afișe care te interesează. O poți face cu ușurință folosind motorul de căutare. Dacă doriți să participați la una dintre licitațiile de afișe, înscrieți-vă. Puteți participa la licitație de oriunde, motiv pentru care licitarea pe OneBid este atât de convenabilă. Cu toate acestea, pot exista situații în care nu puteți urmări licitația în mod continuu. Asta nu este o problemă pentru noi! Am pregătit o funcție de setare a limitei. Datorită acesteia, puteți determina suma până la care licitarea în numele dvs. poate avea loc automat. Deci nu trebuie să urmăriți licitațiile tot timpul. Nu vă faceți griji - limita nu crește prețul în niciun fel înainte de începerea licitației

Nu doar plăci! Descoperiți alte articole pe OneBid

La OneBid, ne-am asigurat să diversificăm licitațiile, astfel încât fiecare colecționar să găsească ceva pentru el însuși. Pe lângă plăci, lămpi, sfeșnice și alte articole de decorare interioară sunt disponibile. Ele vor atrage persoanele care apreciază aranjamentele unice și doresc să realizeze exact asta în propria lor casă. Sfeșnicele vor funcționa perfect într-un interior în stil vintage. OneBid are o mulțime de oferte pentru persoanele care doresc să înceapă să colecteze, dar doresc un prag de intrare scăzut. Afișele aduc în prezent doar o sumă mică de bani, dar există șanse mari ca acestea să devină mai dezirabile în viitor. Sunt deci o soluție grozavă pentru persoanele care doresc să investească sume mici sau pur și simplu sunt interesate de cinema și doresc să o pună în valoare în amenajarea locuinței lor. OneBid are, de asemenea, articole pentru colecționarii experimentați, cum ar fi tablouri. Sunt lucrări care ajung la sume amețitoare și valoarea lor va continua să crească. De asemenea, puteți găsi licitații de monede și cărți. De asemenea, verificați articolele vestimentare la modă - multe persoane le doresc și ele.

keyboard_arrow_up