Căutare avansată Căutare avansată
Arată
Recomandăm

250 cele mai interesante loturi

Arată

Cea de-a 84-a Licitație de pictură și sculptură tânără

Xanadu Galeria i Dom Aukcyjny

Recomandăm

406 cele mai interesante loturi

Arată
Recomandăm

70 cele mai interesante loturi

Arată
Recomandăm

148 cele mai interesante loturi

keyboard_arrow_up

Licitați pe OneBid și extindeți-vă colecțiile

Acum nu mai trebuie să pleci de acasă pentru a participa la licitațiile online de tablouri, postere uimitoare și cărți valoroase. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați la OneBid! Platforma noastră de licitații funcționează din 2014. Vă permitem să participați la licitațiile online de picturi, obiecte de artizanat artistic și numismatică. Înregistrează-te, exprimă-ți dorința de a licita într-o anumită licitație online și începe-ți aventura cu colecționarea. Ai deja o colecție bogată? Aici vei gasi articole care le vor completa!

Bucurați-vă de licitare de oriunde cu OneBid!

Suntem un portal de licitații care se mișcă cu vremurile. Vă permitem să urmăriți licitația în timp real și să participați la ea online, de oriunde. Cu toate acestea, dacă dintr-un motiv oarecare nu puteți participa la evenimentul care vă interesează, pur și simplu setați o limită de sumă. Datorită acestui fapt, în timpul licitației, un anumit articol va fi licitat automat în numele tău. Nu este convenabil?

Căutați cu ușurință articolele care vă interesează!

Am creat un portal de licitații care este extrem de intuitiv de utilizat. Colectionezi opere ale unui singur artist? Consultați fila dedicată creatorilor. Găsiți un artist și adăugați-l la favorite. Dacă lucrarea lui apare la o licitație online, veți fi anunțat. Puteți folosi și motorul de căutare, unde introduceți tema lucrărilor care vă interesează și veți primi imediat rezultatele. Am pregătit și o filă de arhivă. Îl puteți verifica dacă doriți să aflați cum au evoluat prețurile până acum. Am grupat articolele pe categorii - poți să te uiți imediat la licitațiile online de opere de artă, monede sau cărți. Consultați, de asemenea, categorii și mai specifice. Veți găsi acolo, printre altele, picturi contemporane, grafică, sculpturi, lămpi și fotografii. Oferta de licitații online de lucrări, monede și cărți este atât de diversă, încât fiecare colecționar va găsi ceva pentru el însuși.

Alegeți dintre multe articole valoroase

Ne-am asigurat că licitațiile online de picturi și alte opere de artă sunt diverse. Sunt destinate atât colecționarilor experimentați, cât și celor care abia încep să-și creeze propriile colecții de lucrări, cărți sau monede. Nu lipsesc articolele care oferă o barieră scăzută la intrare datorită prețului lor. Consultați oferta de postere - datorită acestora veți câștiga un decor grozav, dar nu numai. Prețurile rezonabile înseamnă că poți investi chiar și cu un buget redus. Există șanse mari ca valoarea afișelor să crească semnificativ în viitor.

Există, de asemenea, multe articole scumpe destinate cunoscătorilor de artă și oamenilor care colectionează de mulți ani. La licitațiile de artă online veți găsi tablouri unice - sunt disponibile oferte de tablouri contemporane și vechi. Veți găsi sculpturi și la licitațiile de artă online.

Vizitați OneBid și participați la licitațiile online. Măriți-vă colecțiile de tablouri, cărți sau monede.