Căutare avansată Căutare avansată
Etichete

Timbre - Licitații online Licitare online

Colectarea de mărci poștale este un hobby care a fost deosebit de popular cu câteva decenii în urmă. În prezent, există un interes mai mic pentru ea, iar vârsta medie a persoanelor implicate în filatelie este destul de mare. De asemenea, este important ca timbrele poștale vechi să scadă. Pe de o parte, acest lucru este trist, dar, pe de altă parte, le oferă proprietarilor de timbre unice șansa de a câștiga bani.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Începeți să colectați mărci poștale

Vrei să-ți începi aventura cu colecția de mărci poștale străine sau românești? Cu OneBid o poți face! Vă întrebați de unde să începeți? Consultați licitațiile noastre de mărci poștale și începeți prin a pregăti o legătură - aici vă puteți depozita timbrele în siguranță. De ce este atât de important? Dacă doriți să vindeți copii în viitor, trebuie să aveți grijă de aspectul lor. Clapa protejează bine timbrele împotriva deteriorării. Orice îndoituri, zgârieturi sau culoare decolorată vor afecta negativ prețul ștampilei. Pensele filatelice sunt folosite pentru a așeza copiile într-un grup, cu capete rotunjite, astfel încât ștampilele să nu fie deteriorate.

De ce merită să colecționezi timbre?

Colectarea de timbre este un hobby care era destul de popular. Astăzi este mai rar, dar asta nu înseamnă că este imposibil să întâlnești oameni interesați de filatelie. A începe să colecționezi timbre este o modalitate de a-ți face noi prieteni cu oameni care au același hobby ca și tine. Colectarea lor este o activitate pentru oameni de toate vârstele, deși în prezent este făcută în principal de persoane în vârstă. Începerea să colecționezi timbre nu necesită atât de multă investiție financiară precum colectarea de opere de artă, cum ar fi picturile. Unele dintre licitațiile noastre filatelice sunt foarte scăzute! Prin urmare, pragul de intrare este mai mic și, în același timp, în viitor se poate dovedi a fi un hobby care va aduce câștiguri.

licitații de timbre de colecție la OneBid

Vrei să-ți extinzi colecția de timbre sau abia începi să le colecționezi? Consultați licitațiile noastre de mărci poștale! La OneBid, licitarea este extrem de ușoară. Puteți licita pentru mărci poștale vechi de oriunde, prin internet. Cum să o facă? Înregistrați-vă pe portalul nostru de licitații - nu vă va lua mult timp. Apoi găsiți licitația care vă interesează și înscrieți-vă pentru ea. Puteți urmări licitația de mărci poștale de colecție și puteți licita live. Cu toate acestea, dacă nu îi puteți dedica timp, decideți să stabiliți o limită - este o soluție extrem de convenabilă. Stabilirea unei limite va face ca licitațiile selectate de timbre de colecție în numele dvs. și licitarea acestora să se desfășoare automat, desigur, până când depășește bugetul pe care l-ați stabilit.

keyboard_arrow_up