Căutare avansată Căutare avansată
Culori
Etichete BETA info
Etichete

Fotografii - Licitații online Licitare online

Consultați colecția bogată de fotografii artistice și portrete. Licitația de fotografie a colecționarului este o oportunitate unică de a te alătura grupului de proprietari de fotografii unice realizate în a doua jumătate a secolului al XIX-lea și rame contemporane aparținând artiștilor. Pe site-ul nostru OneBid veți găsi licitații de fotografie care merită adăugate la colecțiile dvs. existente. Alăturați-vă nouă astăzi și începeți să licitați. Vă invităm să consultați licitațiile noastre de fotografie.

Arată:
Prețuri: 1 - refresh
Așteaptă...
Următoarea categorie
keyboard_arrow_right

Licitație de fotografie - ce este fotografia de colecție?

Pasionații de artă, colecționarii și investitorii sunt din ce în ce mai dispuși să folosească investiții de capital alternative. Una dintre astfel de surse sunt fotografiile vechi care au caracteristicile fotografiei de colecție. Fotografia de colecție obținută la licitațiile de fotografie poate, desigur, nu doar să vă protejeze propriile economii, ci poate fi și scoasă la licitație datorită valorii sale estetice. Prin definiție, o fotografie definită de acest adjectiv poate fi o fotografie veche sau contemporană, dar trebuie să aibă o valoare artistică înaltă și atemporală, iar printurile ar trebui să fie realizate folosind tehnici tradiționale de arhivă. În plus, acestea trebuie să fie semnate corespunzător și, de preferință, să facă parte dintr-o serie limitată. Tipul de depozitare este, de asemenea, important. Fotografiile de acest tip ar trebui colectate departe de, printre altele: din substanțe chimice, de preferință într-un loc umbrit și într-un cadru cu passe-partout și sticlă. Astfel de fotografii pot fi evaluate la sute de dolari. Cea mai scumpă fotografie s-a vândut cu peste 4 milioane de dolari. Era Rhein II de Andreas Gursky. Cu toate acestea, fotografiile de colecție nu sunt singurele obiecte care pot fi găsite la licitațiile de fotografie. licitațiile de fotografie de portret și multe altele vă așteaptă pe OneBid.

licitații de fotografie - fotografii cu autograf

Oferta platformei de licitație OneBid este largă și variată. Veți găsi, printre altele: licitații de fotografii de portret și de reportaj sau fotografii unice cu autograf. Acestea din urmă, în special, reprezintă o mare parte a ofertei noastre și, participând la o astfel de licitație de fotografie, puteți licita pentru un suvenir uimitor. Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri, fiecare licitație de fotografie are propriul card, care nu conține doar o descriere, ci și o selecție mai mare de fotografii care arată starea unei anumite fotografii. În unele cazuri, sunt disponibile și biografiile autorului. licitațiile noastre sunt dedicate cunoscătorilor, colecționarilor și investitorilor cu experiență, precum și persoanelor care caută o fotografie cu un autograf al celebrității lor preferate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați! Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție și vă va sfătui cu plăcere. Asigurați-vă că îl verificați!

OneBid - licitațiile dvs. de fotografie online

Platforma modernă de licitație OneBid a fost înființată în 2014. De la începuturile sale, a permis licitarea online live nu numai pentru licitațiile de fotografie, ci și pentru multe alte articole. Oferim clienților noștri licitații excelente de pictură antică, pictură contemporană, cărți și imprimeuri antice, precum și ceasuri și ceasuri. Diferite tipuri de colecții, de exemplu monede și timbre, sunt, de asemenea, foarte populare. Calitatea serviciilor pe care le oferim și funcționalitatea site-ului nostru nu sunt în niciun caz inferioare altor site-uri străine de acest tip - OneBid este lider mondial!

keyboard_arrow_up